O nama

Možda se pitate zašto Eko selo Krš, pa evo odgovora. Eko selo, kao što i samo ima kaže, selo koje je smješteno u srcu netaknute prirode, svježeg zraka  i zelenih površina ime Krš dobilo je po istoimenom selu odnosno krškom reljefu koje svojim karakteristikama pridonijelo izgledu i posebnosti sela, smješteno u srcu LIke, općina Perušić na pola puta između Otočca i Gospića gdje obronke Velebita oplahuje rijeka Lika sa južne i rijeka Gacka sa sjeverne strane, a park prirode Velebit prelazi u Ličku visoravan. 

Naša priča počela je obnovom napuštenog zaselka u selu Krš gdje su na mjestima napuštenih kuća  i ognjišta ostali samo obrisi urušenih zidova, a prema pričanju starosjedioca nekada su živjele tri obitelji sa četiristo koza, dvije stotine ovaca, osam pari volova i svega ostalog blaga, a u jednom periodu u zaselku je bilo sedamnaest cura za udaju. Iako nekad živopisno, a poslije napušteno mi ćemo vam pokazati jedno njegovo novo lice koje nije nimalo pusto, kako vam se isprva može činiti.

Eko selo Krš  orijentirano je na najam kuća za odmor. Naše selo sastoji se od četiri kuće s pripadajućim nadstrešnicama, roštiljima i gospodarskim objektima, te svojim kapacitetom omogućujemo istovremeni boravak većeg broja osoba.  Parking je osiguran, a bogatstvo zelenih površina za aktivnosti, šetnje i neometanu igru osvajaju dječja srca, a Vama pružaju mir i odmor.

Kako je sve više osoba zainteresirano za aktivni odmor u prirodi za Vas možemo organizirati šetnje u prirodi, planinarenje, vožnju biciklom, quadom, kajak i kanu na rijeci Lici i Gackoj, lov i ribolov te mnoštvo drugih aktivnosti na otvorenom.

Smješteni smo  na Ličkoj visoravni, općine Perušić, na pola puta između Otočca i Gospića, te svojim lokalitetom predstavljamo idealno mjesto za odmor za Vas i Vaše najdraže. Priuštite si odmak od užurbane svakodnevice, te bijeg u prirodu i potpuni odmor u Eko selu Krš.


 

Rezervirajte smještaj